Eerste blad    Vorig blad    Blad 51 van 64 bladen Volgend blad    Laatste blad

THANS, Renaat Michel, geboren te Hasselt(Mat), gedoopt te Hasselt, zoon van THANS, Petrus Joannes (Jan) en HELLINX, Margaretha (Greetje).
Gehuwd voor de kerk te Opoeteren met PEETERS, Elisabeth (Lisette).
Uit dit huwelijk:
1.  THANS, Marie-Jeanne, geboren te Bree.
Gehuwd voor de kerk te Wijshagen met DREESEN, Ivo, geboren te Bree, zoon van DREESEN, Jaak en HEYLEN, Helena.
2.  THANS, Willy Dominic, geboren te Bree(Mat), gedoopt te Bree (getuige(n): Gulielmus Peeters en Margretha Hellinx).
Gehuwd voor de kerk te Wijshagen met VANDEBERG, Mireille Johanna Eduard, geboren te Bree(Mat), gedoopt te Bree (getuige(n): Eduardus Geladi en Johanna Michels), dochter van VANDEBERG, Johannes (Jean) en GELADI, Valentine.
3.  THANS, Raf, geboren te Bree(Mat), gedoopt te Bree (getuige(n): Eduard Thans en Maria Peeters).

THANS, Thedoor (Theo), geboren op 23-07-1918 te Gerdingen, gedoopt op 27-07-1918 te Wijshagen, overleden op 22-06-1987 te Genk op 68-jarige leeftijd, begraven op 27-06-1987 te Meeuwen, zoon van THANS, Johannes Mathijs en DAS, Helena Gertrudis (Gertrude).
Gehuwd op 22-jarige leeftijd op 06-06-1941 te Meeuwen met CAUBERGS, Maria Coletta, 25 jaar oud, geboren op 01-04-1916 te Heusden, overleden op 29-08-1998 te Bree op 82-jarige leeftijd, begraven te Meeuwen.
Uit dit huwelijk:
1.  THANS, Hendrik Andreas (Henri), geboren op 16-01-1944 te Gruitrode, overleden op 30-09-2004 te Lanaken op 60-jarige leeftijd, begraven op 05-10-2004 te Meeuwen.
Gehuwd voor de kerk te Wijshagen met TIMMERS, Elisabeth Maria Catharina (Lisette), geboren te Maaseik, gedoopt te Wijshagen (getuige(n): Matheus Vandermeulen en Maria Bongaerts), dochter van TIMMERS, Arnold en VANCHAZE, Maria Elisabeth.
2.  THANS, Annie, geboren te Gruitrode.
Gehuwd voor de kerk te Wijshagen met SCHROOTEN, Johannes, geboren te Peer, zoon van SCHROOTEN, Jacobus en BOLLEN, Maria.
3.  THANS, Antonius, geboren te Gerdingen, gedoopt te Wijshagen (getuige(n): Johannes Thans en Ludovica Thans).
4.  THANS, Antonius Andreas Valentinus (Tony), geboren te Gerdingen, gedoopt te Wijshagen (getuige(n): Antonius Thans en Virginie Caubergs).
Gehuwd voor de kerk te Bokrijk met VAN SUETEN, Viviane.
5.  THANS, Joseph Valentinus Ludovica (Jos), geboren te Gerdingen, gedoopt te Wijshagen (getuige(n): Joseph Caubergs en Ludovica Thans).
Gehuwd voor de kerk te Winterslag met VANDERSTEGEN, Christiane.
6.  THANS, Hilda Valentina Helena (Hilde), geboren te Gerdingen, gedoopt te Wijshagen (getuige(n): Matheus Thans en Helena Plessers).

THANS, Theodorus, gedoopt op 28-05-1773 te Meeuwen, overleden op 16-09-1842 te Meeuwen op 69-jarige leeftijd.
Gehuwd voor de kerk op 26-jarige leeftijd op 29-01-1800 te Budel(NL) met BLOEMEN, Gertrudis Elisabeth, 24 jaar oud, gedoopt op 24-01-1776 te Wijshagen, overleden op 21-09-1812 te Meeuwen op 36-jarige leeftijd, dochter van BLOEMEN, Egidius en VLIEGEN, Marie.
 
THANS, Willy Dominic, geboren te Bree(Mat), gedoopt te Bree, zoon van THANS, Renaat Michel en PEETERS, Elisabeth (Lisette).
Gehuwd voor de kerk te Wijshagen met VANDEBERG, Mireille Johanna Eduard, geboren te Bree(Mat), gedoopt te Bree, dochter van VANDEBERG, Johannes (Jean) en GELADI, Valentine.
Uit dit huwelijk:
1.  THANS, Gert-Jan, gedoopt te Wijshagen (getuige(n): Michel Thans en Valentine Geladi).

THEIJS, Gustaaf Ludovicus Jozef, geboren te Kinrooi, zoon van THEYS, Josephus en VAN ESSER, Elisabeth.
Gehuwd voor de kerk (1) te Wijshagen met CORSTJENS, Maria Josephina Carolina, 25 jaar oud, geboren op 03-09-1927 te Wijshagen, gedoopt op 03-09-1927 te Wijshagen, overleden op 20-01-1954 te Maaseik op 26-jarige leeftijd, dochter van CORSTJENS, Theodorus Alphonsus Maria (Alfons) en AERTS, Maria Philomena.
Gehuwd voor de kerk (2) te Wijshagen met CORSTJENS, Gertrudis Jozefina Godelieve, geboren te Wijshagen, gedoopt te Wijshagen, dochter van CORSTJENS, Theodorus Alphonsus Maria (Alfons) en AERTS, Maria Philomena.
 
THEUWISSEN, Cornelis (Albert).
Gehuwd voor de kerk te Ellikom met HENDRIX, Philoméne Josephine.
Uit dit huwelijk:
1.  THEUWISSEN, Ilse, geboren te Bree(Mat), gedoopt te Bree (getuige(n): Theodoor Theuwissen en Elisa Verheyen).
Gehuwd voor de kerk te Wijshagen met BOLLEN, Werner Gerard, geboren te Neerpelt, zoon van BOLLEN, Jozef en SCRAYEN, Jacqueline.
2.  THEUWISSEN, Wendy, geboren te Bree(Mat), gedoopt te Bree (getuige(n): Jaak Hendrix en Marie-Louise Theuwissen).
Gehuwd voor de kerk te Wijshagen met BLOEMEN, Patrick, geboren te Bree, zoon van BLOEMEN, Jozef en CLERIX, Mia.

THEUWISSEN, Ferdinand.
Gehuwd voor de kerk te Gruitrode met KUSTERS, Maria.
Uit dit huwelijk:
1.  THEUWISSEN, Kirsten, geboren te Bree(Mat), gedoopt te Bree (getuige(n): Henri Theuwissen en Hubertine Moors).
Gehuwd voor de kerk te Meeuwen (Sint-Martinus) met JANSEN, Stefan.
2.  THEUWISSEN, Birgitte, geboren te Bree(Mat), gedoopt te Wijshagen (getuige(n): Godfried Kusters en Gertrudis Limerkens).

THEUWISSEN, Henri.
Gehuwd met LIMERKENS, Gertrude.
Uit dit huwelijk:
1.  THEUWISSEN, Leon, geboren te Meeuwen.
Gehuwd voor de kerk te Plockroy(Wijshagen) (Kapel) met KERKHOFS, Liliane, geboren te Bree, dochter van KERKHOFS, Henri Antoon en MEUS, Maria Paula.

THEUWISSEN, Jacky, geboren te Bree, zoon van THEUWISSEN, Martin en CLAUWERS, Catho.
Gehuwd voor de kerk te Wijshagen met KROPS, Christine, geboren te Bree(Mat), gedoopt te Wijshagen, dochter van KROPS, Jaak en WEVERS, Maria Josephine Gertrude.
 
THEUWISSEN, Leon, geboren te Meeuwen, zoon van THEUWISSEN, Henri en LIMERKENS, Gertrude.
Gehuwd voor de kerk te Plockroy(Wijshagen) (Kapel) met KERKHOFS, Liliane, geboren te Bree, dochter van KERKHOFS, Henri Antoon en MEUS, Maria Paula.
 
THEUWISSEN, Martin.
Gehuwd met CLAUWERS, Catho.
Uit dit huwelijk:
1.  THEUWISSEN, Jacky, geboren te Bree.
Gehuwd voor de kerk te Wijshagen met KROPS, Christine, geboren te Bree(Mat), gedoopt te Wijshagen (getuige(n): Henricus Krops en Christina Creemers), dochter van KROPS, Jaak en WEVERS, Maria Josephine Gertrude.

THEYBERS, Leon.
Gehuwd voor de kerk te Houthalen (Sint-Martinus) met STEVENS, Marie-Josée.
Uit dit huwelijk:
1.  THEYBERS, Inge, geboren te Bree(Mat), gedoopt te Bree (getuige(n): Leonardus Stevens en Marie-Thérèse Theybers).
2.  THEYBERS, Mark.
3.  THEYBERS, Dirk.

THEYS, Josephus.
Gehuwd met VAN ESSER, Elisabeth.
Uit dit huwelijk:
1.  THEIJS, Gustaaf Ludovicus Jozef, geboren te Kinrooi.
Gehuwd voor de kerk (1) te Wijshagen met CORSTJENS, Maria Josephina Carolina, 25 jaar oud, geboren op 03-09-1927 te Wijshagen, gedoopt op 03-09-1927 te Wijshagen (getuige(n): Josephus Ulenaers(Peer) en Carolina Corstjens(Ellikom)), overleden op 20-01-1954 te Maaseik op 26-jarige leeftijd, dochter van CORSTJENS, Theodorus Alphonsus Maria (Alfons) en AERTS, Maria Philomena.
Gehuwd voor de kerk (2) te Wijshagen met CORSTJENS, Gertrudis Jozefina Godelieve, geboren te Wijshagen, gedoopt te Wijshagen (getuige(n): NN.NN.(Peer) en Elisa Corstjens(Wijshagen)), dochter van CORSTJENS, Theodorus Alphonsus Maria (Alfons) en AERTS, Maria Philomena.

THIELEN, Anna Maria, geboren op 10-01-1894, overleden op 05-01-1970 op 75-jarige leeftijd, begraven jan 1970 te Wijshagen.
 
THIJS, Godfried.
Gehuwd voor de kerk te Herent(Neerpelt) met VANDERFEESTEN, Johanna.
Uit dit huwelijk:
1.  THIJS, Johan Maria Paul, geboren te Bree(Mat), gedoopt te Bree (getuige(n): Cornelius Thijs en Anna Truyens).

THIJS, Godfried.
Gehuwd voor de kerk te Herent-Neerpelt met VANDERFEESTEN, Joanna.
Uit dit huwelijk:
1.  THIJS, Christel Willy Helena, geboren te Bree(Mat), gedoopt te Bree (getuige(n): Willem Vanderfeesten en Helena Thijs).
2.  THIJS, Raoul Frieda Mathieu, geboren te Bree(Mat), gedoopt te Bree (getuige(n): Mathieu Thijs en Frieda Vanderfeesten).

THIJS, Joannes.
Gehuwd voor de kerk te Gruitrode met JANSSEN, Maria.
Uit dit huwelijk:
1.  THIJS, Joannes Josephus, geboren te Wijshagen, gedoopt te Wijshagen (getuige(n): Joannes Jansen(Gruitrode) en Aldegonda Temmermans(Bree)).
Gehuwd voor de kerk te Waterschei met HOUBEN, Ludovica.

THIJS, Joannes Josephus, geboren te Wijshagen, gedoopt te Wijshagen, zoon van THIJS, Joannes en JANSSEN, Maria.
Gehuwd voor de kerk te Waterschei met HOUBEN, Ludovica.
 
THIJS, Wilhelmus.
Gehuwd met VAN LAENEN, Wilhelmina.
Uit dit huwelijk:
1.  THIJS, Willem Antoon, geboren op 24-09-1844 te Bocholt.
Gehuwd voor 1875 met DREES, Anna Christina, gedoopt op 11-06-1852 te Wijshagen (getuige(n): Joannes Wevers en Christina Cardinaels), overleden op 19-09-1888 te Bocholt op 36-jarige leeftijd, begraven op 21-09-1888 te Bocholt, dochter van DREES, Jacobus en CARDINAELS, Margaretha.

THIJS, Willem Antoon, dagloner, werkman, geboren op 24-09-1844 te Bocholt, zoon van THIJS, Wilhelmus en VAN LAENEN, Wilhelmina.
Gehuwd voor 1875 met DREES, Anna Christina, gedoopt op 11-06-1852 te Wijshagen, overleden op 19-09-1888 te Bocholt op 36-jarige leeftijd, begraven op 21-09-1888 te Bocholt, dochter van DREES, Jacobus en CARDINAELS, Margaretha.
 
THIJSKENS, Jaak, geboren te Helchteren, zoon van THIJSKENS, Pieter en PINXTEN, Hubertine.
Gehuwd voor de kerk te Wijshagen met CONINX, Gerarda Mathea (Gerda), geboren te Wijshagen, gedoopt te Wijshagen, dochter van CONINX, Joannes Arnold (Nol) en PAREYNS, Maria Aldegonda (Mia).
 
THIJSKENS, Pieter.
Gehuwd met PINXTEN, Hubertine.
Uit dit huwelijk:
1.  THIJSKENS, Jaak, geboren te Helchteren.
Gehuwd voor de kerk te Wijshagen met CONINX, Gerarda Mathea (Gerda), geboren te Wijshagen, gedoopt te Wijshagen (getuige(n): Matheus Pareyns en Gertrudis Coninx), dochter van CONINX, Joannes Arnold (Nol) en PAREYNS, Maria Aldegonda (Mia).

THOMASSEN, Jacob.
Gehuwd met CUWERS, Catharina.
Uit dit huwelijk:
1.  THOMASSEN, Anna Catharina, geboren op 24-07-1883 te Rotem, overleden voor 1984.
Gehuwd voor de kerk op 36-jarige leeftijd op 10-01-1920 te Bree met VOETS, Maria Josephus Henricus (Henri), 29 jaar oud, geboren op 30-04-1890 te Wijshagen, gedoopt op 30-04-1890 te Wijshagen (getuige(n): Joannes Bongaerts namens Henricus Voets(Helchteren) en Maria Catharina Voets), overleden op 26-08-1984 te Maaseik op 94-jarige leeftijd, zoon van VOETS, Joannes Jacobus (Jacob) en VERDING, Maria Elisabeth.

THONISSEN, Cornelius.
Gehuwd voor de kerk te Gerdingen met GIELEN, Catharina.
Uit dit huwelijk:
1.  THONISSEN, Maria Helena, gedoopt op 13-02-1805 te Wijshagen (getuige(n): Petrus Joannes Gielen en Maria Gielen).

THORA, Erik, geboren te Wijshagen, gedoopt te Bree, zoon van THORA, Hubert Jan en RAMAEKERS, Maria Leonie (Mia).
Gehuwd voor de kerk te Lozen(Bocholt) met LEMPERS, Annie.
 
THORA, François.
Gehuwd voor de kerk te Gerdingen met JANSSEN, Annie.
Uit dit huwelijk:
1.  THORA, Michelle, geboren te Bree(Mat), gedoopt te Bree (getuige(n): Jaak Thora en Mathilde Maes).

THORA, Frans, geboren op 11-01-1899 te Bree, overleden voor 1986, zoon van THORA, Peter Joannes Jacob en HILKENS, Helena Aldegonda.
Gehuwd voor de kerk op 21-jarige leeftijd op 11-12-1920 te Bree met PEETERS, Anna Maria Catharina, 23 jaar oud, geboren op 24-02-1897 te Bree, overleden op 21-01-1986 te Bree op 88-jarige leeftijd, begraven op 25-01-1986 te Bree, dochter van PEETERS, Joannes Renerus (Renier) en PEETERS, Anna Maria Helena.
 
THORA, Hubert Jan.
Gehuwd voor de kerk te Bree met RAMAEKERS, Maria Leonie (Mia), geboren op 28-12-1931 te Bree, overleden op 27-05-1998 te Wijshagen op 66-jarige leeftijd.
Uit dit huwelijk:
1.  THORA, Johannes Ludovicus, geboren te Bree(Mat), gedoopt te Bree (getuige(n): Johannes Thora en Maria Janssen).
Gehuwd voor de kerk te Peer met GOEWIE, Monique.
2.  THORA, Gerda, geboren te Bree.
Gehuwd voor de kerk te Wijshagen met SCHELMANS, Jaak, geboren te Neerpelt, zoon van SCHELMANS, Theodoor en VLIEGEN, Maria Helena.
3.  THORA, Marleen Philomena Johanna (Maria), geboren te Bree.
Gehuwd voor de kerk te Wijshagen met DREES, Roger, geboren te Bree, zoon van DREES, Gerard en DE BACKER, Maria.
4.  THORA, Carine, geboren op 07-09-1961 te Bree, overleden op 09-07-1986 te Bree op 24-jarige leeftijd, begraven op 14-07-1986 te Meeuwen?
5.  THORA, Erik, geboren te Wijshagen, gedoopt te Bree (getuige(n): Petrus Breuls en Maria Thora).
Gehuwd voor de kerk te Lozen(Bocholt) met LEMPERS, Annie.
6.  THORA, Nicole, geboren te Wijshagen, gedoopt te Wijshagen (getuige(n): Mathias Baeten en Helena Ramaekers).
Gehuwd voor de kerk te Wijshagen met EERDEKENS, Marc, geboren te Bree, zoon van EERDEKENS, Leonard en MOLEMANS, Jeanne.
7.  THORA, Maria Johanna (Marie-Jeanne), geboren te Wijshagen, gedoopt te Wijshagen (getuige(n): Jacobus Ramaekers en Johanna Thora).
Gehuwd voor de kerk te Wijshagen met CUYPERS, Jacob Gerard Henri (Jaak), geboren te Hasselt.
8.  THORA, Roland, geboren te Wijshagen, gedoopt te Wijshagen (getuige(n): Johannes Housen en Maria Evens).
Gehuwd voor de kerk te Houthalen (Sint-Martinus) met VRANCKEN, Arlette.
9.  THORA, Sonja Marie Louise, gedoopt te Wijshagen (getuige(n): Louis Vandebosch en Maria Brands).
Gehuwd voor de kerk te Meeuwen (Sint-Martinus) met MOLEMANS, Bart.

THORA, Jaak, geboren op 23-08-1918 te Bree, overleden op 22-12-1986 te Bree op 68-jarige leeftijd, begraven op 27-12-1986 te Meeuwen?
Gehuwd met EVENS, Catharina (Toke).
 
THORA, Joannes Jacobus (Jacob).
Gehuwd met CORNELISSEN, Maria Petronella.
Uit dit huwelijk:
1.  THORA, Franciscus Henri, geboren op 09-07-1932 te Bree, gedoopt op 10-07-1932 te Bree (getuige(n): Franciscus Thora(Tongerlo) en Henrica Cornelissen(Hamont)), overleden op 02-02-1958 te Wijshagen op 25-jarige leeftijd.

THORA, Johannes Ludovicus, geboren te Bree(Mat), gedoopt te Bree, zoon van THORA, Hubert Jan en RAMAEKERS, Maria Leonie (Mia).
Gehuwd voor de kerk te Peer met GOEWIE, Monique.
 
THORA, Peter Joannes Jacob, geboren op 14-08-1867 te Bree, overleden op 24-11-1937 te Bree op 70-jarige leeftijd.
Gehuwd met HILKENS, Helena Aldegonda.
Uit dit huwelijk:
1.  THORA, Frans, geboren op 11-01-1899 te Bree, overleden voor 1986.
Gehuwd voor de kerk op 21-jarige leeftijd op 11-12-1920 te Bree met PEETERS, Anna Maria Catharina, 23 jaar oud, geboren op 24-02-1897 te Bree, overleden op 21-01-1986 te Bree op 88-jarige leeftijd, begraven op 25-01-1986 te Bree, dochter van PEETERS, Joannes Renerus (Renier) en PEETERS, Anna Maria Helena.

THORA, Roland, geboren te Wijshagen, gedoopt te Wijshagen, zoon van THORA, Hubert Jan en RAMAEKERS, Maria Leonie (Mia).
Gehuwd voor de kerk te Houthalen (Sint-Martinus) met VRANCKEN, Arlette.
 
THYS, Gustaaf Arthur, geboren op 18-04-1914 te Hasselt, overleden voor 2006, zoon van THYS, Lambertus en VRANKEN, Maria Angelina.
Gehuwd voor de kerk op 26-jarige leeftijd op 04-05-1940 te Wijshagen met GOOSSENS, Maria Josephina Mathilde, 23 jaar oud, geboren op 16-10-1916 te Wijshagen, gedoopt op 24-10-1916 te Wijshagen, overleden op 15-10-2006 te Genk op 89-jarige leeftijd, begraven op 21-10-2006 te Genk, dochter van GOOSSENS, Jan Philip en SLEURS, Maria Lucia.
 
THYS, Lambertus.
Gehuwd met VRANKEN, Maria Angelina.
Uit dit huwelijk:
1.  THYS, Gustaaf Arthur, geboren op 18-04-1914 te Hasselt, overleden voor 2006.
Gehuwd voor de kerk op 26-jarige leeftijd op 04-05-1940 te Wijshagen met GOOSSENS, Maria Josephina Mathilde, 23 jaar oud, geboren op 16-10-1916 te Wijshagen, gedoopt op 24-10-1916 te Wijshagen (getuige(n): Josephus Goossens(Hechtel) en Mathilde Sleurs(Grote-Brogel)), overleden op 15-10-2006 te Genk op 89-jarige leeftijd, begraven op 21-10-2006 te Genk, dochter van GOOSSENS, Jan Philip en SLEURS, Maria Lucia.

TIELEN, Henri Jan (Harie).
Gehuwd met CRAEGHS, Elisabeth Maria Nelly Laura (Elisa).
Uit dit huwelijk:
1.  TIELEN, Josesph Maria Ghislain (Jos), geboren te Bree.
Gehuwd te Meeuwen, gehuwd voor de kerk te Wijshagen met BRAEKEN, Christiane Elisa Maria, geboren te Bree, dochter van BRAEKEN, Vital Joseph Christiaan en SCHROOTEN, Helena Maria Jozefina.

TIELEN, Johan.
Gehuwd voor de kerk te Gerdingen (Gerkenberg) met NEYENS, Linda Gerda, geboren te Bree(Mat), gedoopt te Bree, dochter van NEYENS, Joseph Lambertus (Jozef) en SCHEPERS, Catharina Maria Martha.
Uit dit huwelijk:
1.  TIELEN, Pieter, gedoopt te Wijshagen (getuige(n): Jan Veuskens en Liliane Tielen).

TIELEN, Josesph Maria Ghislain (Jos), geboren te Bree, zoon van TIELEN, Henri Jan (Harie) en CRAEGHS, Elisabeth Maria Nelly Laura (Elisa).
Gehuwd te Meeuwen, gehuwd voor de kerk te Wijshagen met BRAEKEN, Christiane Elisa Maria, geboren te Bree, dochter van BRAEKEN, Vital Joseph Christiaan, metser, en SCHROOTEN, Helena Maria Jozefina.
Uit dit huwelijk:
1.  TIELEN, Wendy, gedoopt te Wijshagen (getuige(n): Johannes Tielen en Helena Schrooten).

TIELEN, Laurentius, pastoor, overleden op 29-10-1678 te Wijshagen.
 
TIELENS, Joannes Henricus, geboren op 06-08-1850 te Peer.
Gehuwd (1) op 33-jarige leeftijd op 13-01-1884 te Peer met EERDEKENS, Anna Elisabeth, 35 jaar oud, geboren op 14-05-1848 te Peer, overleden op 03-02-1890 te Peer op 41-jarige leeftijd.
Gehuwd (2) op 39-jarige leeftijd op 26-05-1890 te Peer met FEYEN, Barbara, 22 jaar oud, geboren op 30-08-1867 te Helchteren.
Uit het tweede huwelijk:
1.  TIELENS, Anna Maria, geboren op 10-01-1894 te Peer, overleden op 05-01-1970 te Wijshagen op 75-jarige leeftijd, begraven op 08-01-1970 te Wijshagen.
Gehuwd voor de kerk op 33-jarige leeftijd op 12-01-1927 te Meeuwen met BOSMANS, Joannes Ludovicus Maria (Louis), 35 jaar oud, geboren op 18-05-1891 te Wijshagen, gedoopt op 19-05-1891 te Wijshagen (getuige(n): Henricus Paesen(Meeuwen) namens Joannes Ludovicus Paesen(Linde) en Maria Catharina Bosmans(Wijchmaal)), overleden op 04-10-1971 te Wijshagen op 80-jarige leeftijd, begraven op 08-10-1971 te Wijshagen, zoon van BOSMANS, Leonardus en PAESEN, Anna Maria.

TIELENS, Joannes Mathias, geboren te Linde-Peer.
Gehuwd voor de kerk op 13-02-1893 te Meeuwen met PLESSERS, Christina, gedoopt te Meeuwen.
 
TIELENS, Johan Arnold (Jean), geboren te Ellikom, zoon van TIELENS, Martinus en WINTERS, Irma.
Gehuwd voor de kerk te Wijshagen met THANS, Angéle Valentina Maria, geboren te Wijshagen, gedoopt te Wijshagen, dochter van THANS, Joannes Matheus (Mathieu) en HAEX, Maria Catharina Gertrudis (Gertrude).
Uit dit huwelijk:
1.  TIELENS, Inge, geboren te Bree(Mat), gedoopt te Bree (getuige(n): Martinus Tielens en Gertrudis Haex).
Gehuwd voor de kerk te Wijshagen met CONINX, Ronny, geboren te Bree, zoon van CONINX, Leo en NOUWEN, Mariette.
2.  TIELENS, Vicky, geboren te Bree(Mat), gedoopt te Bree (getuige(n): Mathieu Thans en Irma Winters).

TIELENS, Leonard.
Gehuwd met WELTJENS, Helena.
Uit dit huwelijk:
1.  TIELENS, Paul, geboren te Bree(Mat).
Gehuwd voor de kerk te Plockroy(Wijshagen) (Kapel) met GIJSEN, Rosa Johanna, geboren te Bree(Mat), gedoopt te Bree (getuige(n): Henricus Gijsen en Johanna Bongaerts), dochter van GIJSEN, Jozef Lambert en BONGAERTS, Maria Helena (Lena).

TIELENS, Martinus.
Gehuwd met WINTERS, Irma.
Uit dit huwelijk:
1.  TIELENS, Johan Arnold (Jean), geboren te Ellikom.
Gehuwd voor de kerk te Wijshagen met THANS, Angéle Valentina Maria, geboren te Wijshagen, gedoopt te Wijshagen (getuige(n): Johannes Haex en Maria Thans), dochter van THANS, Joannes Matheus (Mathieu) en HAEX, Maria Catharina Gertrudis (Gertrude).

TIELENS, Paul, geboren te Bree(Mat), zoon van TIELENS, Leonard en WELTJENS, Helena.
Gehuwd voor de kerk te Plockroy(Wijshagen) (Kapel) met GIJSEN, Rosa Johanna, geboren te Bree(Mat), gedoopt te Bree, dochter van GIJSEN, Jozef Lambert en BONGAERTS, Maria Helena (Lena).
 
TIELENS, Petrus Joannes, geboren op 15-10-1890 te Wijshagen, overleden op 26-11-1965 te Ellikom op 75-jarige leeftijd.
Gehuwd voor de kerk op 23-jarige leeftijd op 09-05-1914 te Wijshagen met WILLEMSE, Maria Elisabeth Theresia, 23 jaar oud, geboren op 15-10-1890 te Wijshagen, gedoopt op 15-10-1890 te Wijshagen, overleden voor 1965, dochter van WILLEMSE, Martinus en NIJS, Maria Catharina Antonetta (Antonia), landbouwster.
Uit dit huwelijk:
1.  TIELENS, Maria Juliana, geboren op 01-02-1915 te Wijshagen, gedoopt op 01-02-1915 te Wijshagen (getuige(n): Henricus Schouteden en Juliana Geeraerts), overleden op 06-12-1999 te Tienen op 84-jarige leeftijd, begraven op 11-12-1999 te Beverlo.
Gehuwd voor de kerk op 21-jarige leeftijd op 22-08-1936 te Wijshagen met THAENS, Josephus (Louis), overleden voor 1999.

TIELKENS, Henricus.
Gehuwd voor de kerk op 02-11-1642 te Wijshagen met GUENS, Mathia, overleden op 23-03-1662 te Wijshagen.
 
TIESTERS, Laurent.
Gehuwd met SCHRIJVERS, Maria.
Uit dit huwelijk:
1.  TIESTERS, Peggy, geboren te Genk.
Gehuwd voor de kerk te Plockroy(Wijshagen) (Kapel) met GIJSEN, Dominique, geboren te Bree(Mat), gedoopt te Wijshagen (getuige(n): Johannes Simons en Maria Gijsen), zoon van GIJSEN, Jozef Lambert en BONGAERTS, Maria Helena (Lena).

TIJSKENS, Henricus, gedoopt te Bree.
Gehuwd voor de kerk op 31-01-1877 te Wijshagen met TRUIJEN, Maria Catharina, 36 jaar oud, geboren op 24-05-1840 te Wijshagen, gedoopt op 25-05-1840 te Wijshagen, overleden op 20-06-1926 te Bree op 86-jarige leeftijd, begraven op 23-06-1926 te Bree, dochter van TRUIJEN, Martinus, landbouwer, en KNAEP, Catharina Elisabeth.
 
TILMANS, Gerardus, geboren te Maaseik, zoon van TILMANS, Mathias en VANWIJK, Agnes.
Gehuwd voor de kerk te Wijshagen met SCHOLS, Maria, geboren te Waterschei(Genk), dochter van SCHOLS, Raymond en JANSSEN, Mechtildis.
 
TILMANS, Mathias.
Gehuwd met VANWIJK, Agnes.
Uit dit huwelijk:
1.  TILMANS, Gerardus, geboren te Maaseik.
Gehuwd voor de kerk te Wijshagen met SCHOLS, Maria, geboren te Waterschei(Genk), dochter van SCHOLS, Raymond en JANSSEN, Mechtildis.

TIMMERS, Arnold, geboren op 27-12-1902 te Helchteren, overleden op 12-01-1972 te Wijshagen op 69-jarige leeftijd, begraven op 17-01-1972 te Wijshagen.
Gehuwd voor de kerk te Neerpelt met VANCHAZE, Maria Elisabeth, geboren op 30-01-1910 te Neerpelt, overleden op 06-05-2007 te Bocholt op 97-jarige leeftijd, begraven op 11-05-2007 te Meeuwen(Colum).
Uit dit huwelijk:
1.  TIMMERS, Maria Catharina, geboren te Wijshagen, gedoopt te Wijshagen (getuige(n): Martinus Vanchaze en Maria Timmers).
2.  TIMMERS, Martinus Cornelis Maria, geboren te Wijshagen, gedoopt te Wijshagen (getuige(n): Martinus Vanchaze en Maria Timmers).
Gehuwd voor de kerk te Gerdingen met HOUBEN, Maria Helena.
3.  TIMMERS, Maria Johanna Catharina, geboren op 24-03-1937 te Wijshagen, gedoopt op 25-03-1937 te Wijshagen (getuige(n): Johannes Timmers en Maria Catharina Tasset), overleden op 18-05-1937 te Wijshagen, 55 dagen oud.
4.  TIMMERS, Michaël Joannes Henricus (Chel), geboren op 19-07-1938 te Wijshagen, gedoopt op 21-07-1938 te Wijshagen (getuige(n): Johannes Timmers en Catharina Masset), overleden op 18-06-2013 te Wijshagen op 74-jarige leeftijd, begraven op 21-06-2013 te Meeuwen(Colum).
Gehuwd voor de kerk te Lozen met VANHEES, Helena Joanna (Léne), geboren te Lozen-Bocholt.
5.  TIMMERS, Maria Bernardina Louisa, geboren te Wijshagen, gedoopt te Wijshagen (getuige(n): Ludovicus Vanchaze en Bernardina Ramaekers).
Gehuwd voor de kerk (1) te Wijshagen met EYCKENS, Josephus, geboren te Linde-Peer, zoon van EYCKENS, Gerardus en KNEVELS, Maria Catharina.
Gehuwd voor de kerk (2) te Meeuwen met NEYENS, Paul.
6.  TIMMERS, Elisabeth Maria Catharina (Lisette), geboren te Maaseik, gedoopt te Wijshagen (getuige(n): Matheus Vandermeulen en Maria Bongaerts).
Gehuwd voor de kerk te Wijshagen met THANS, Hendrik Andreas (Henri), 23 jaar oud, geboren op 16-01-1944 te Gruitrode, overleden op 30-09-2004 te Lanaken op 60-jarige leeftijd, begraven op 05-10-2004 te Meeuwen, zoon van THANS, Thedoor (Theo) en CAUBERGS, Maria Coletta.
7.  TIMMERS, Joseph Martinus Maria, geboren te Bree(Mat), gedoopt te Bree (getuige(n): Martinus Timmers en Henrica Barbara Fundgens).

TIMMERS, Eric Arnoldus Antonius, geboren te Bree(Mat), gedoopt te Bree, zoon van TIMMERS, Martinus Cornelis Maria en HOUBEN, Maria Helena.
Gehuwd voor de kerk te Opitter (Kapel) met LIPKENS, Suzanne.
 
TIMMERS, Jozef.
Gehuwd voor de kerk te Heppeneert met CORSTJENS, Catharina Maria, geboren te Hasselt, gedoopt te Hasselt, dochter van CORSTJENS, Michel en BONHOMME, Maria Theresia.
 
TIMMERS, Jozef (Jos).
Gehuwd met VANBAELEN, Nicole.
Uit dit huwelijk:
1.  TIMMERS, Jurgen, geboren te Bree(Mat), gedoopt te Bree (getuige(n): Willy Vanbaelen en Lisette Timmers).
2.  TIMMERS, Dietrich, gedoopt te Wijshagen (getuige(n): Bart Geebelen en Ida Meylaerts).

TIMMERS, Martinus Cornelis Maria, geboren te Wijshagen, gedoopt te Wijshagen, zoon van TIMMERS, Arnold en VANCHAZE, Maria Elisabeth.
Gehuwd voor de kerk te Gerdingen met HOUBEN, Maria Helena.
Uit dit huwelijk:
1.  TIMMERS, Eric Arnoldus Antonius, geboren te Bree(Mat), gedoopt te Bree (getuige(n): Arnoldus Timmers en Maria Schepers).
Gehuwd voor de kerk te Opitter (Kapel) met LIPKENS, Suzanne.
2.  TIMMERS, Peter Lambert Gulielmus, geboren te Bree(Mat), gedoopt te Bree (getuige(n): Gulielmus Houben en Maria Vanchaze).
3.  TIMMERS, Rita Christa Odeliva, geboren te Bree(Mat), gedoopt te Bree (getuige(n): Joseph Houben en Odiliva Bertjens).
Gehuwd voor de kerk te Opitter (Sint-Trudo) met ROSKAM, Victor.

TIMMERS, Michaël Joannes Henricus (Chel), geboren op 19-07-1938 te Wijshagen, gedoopt op 21-07-1938 te Wijshagen, overleden op 18-06-2013 te Wijshagen op 74-jarige leeftijd, begraven op 21-06-2013 te Meeuwen(Colum), zoon van TIMMERS, Arnold en VANCHAZE, Maria Elisabeth.
Gehuwd voor de kerk te Lozen met VANHEES, Helena Joanna (Léne), geboren te Lozen-Bocholt.
Uit dit huwelijk:
1.  TIMMERS, Hilda, geboren te Bree(Mat), gedoopt te Bree (getuige(n): Arnoldus Timmers en Gertrudis Schurmans).

TOMCZAK, Richard.
Gehuwd voor de kerk te Hoevezavel(Waterschei-Genk) (Sint-Jozef) met JACKOWSKI, Rita.
Uit dit huwelijk:
1.  TOMCZAK, Maureen Aline, geboren te Genk, gedoopt te Genk (getuige(n): Henri Gackowski en Aline Ratajezak).
2.  TOMCZAK, Ruben (getuige(n): Stefan Jackowski en Sophie Tomczak).

TROUWEN, Albert.
Gehuwd met JANSSEN, N.N.
Uit dit huwelijk:
1.  TROUWEN, Jozef Elisabeth Louis Maria Ghislaine (Jos), geboren te Maaseik.
Gehuwd voor de kerk te Wijshagen met LEURS, Christiane, geboren te Bree(Mat), gedoopt te Bree (getuige(n): Hermanus Leurs en Alberta Bonhomme), dochter van LEURS, Andreas (Andre) en BONHOMME, Maria Elisabeth (Liza).

TROUWEN, Jozef Elisabeth Louis Maria Ghislaine (Jos), geboren te Maaseik, zoon van TROUWEN, Albert en JANSSEN, N.N.
Gehuwd voor de kerk te Wijshagen met LEURS, Christiane, geboren te Bree(Mat), gedoopt te Bree, dochter van LEURS, Andreas (Andre) en BONHOMME, Maria Elisabeth (Liza).
Uit dit huwelijk:
1.  TROUWEN, An, geboren te Bree(Mat), gedoopt te Bree (getuige(n): André Leurs en Malvina Janssen).
2.  TROUWEN, Els, gedoopt te Wijshagen (getuige(n): Albert Trouwen en Gaby Leurs).


Eerste blad    Vorig blad    Blad 51 van 64 bladen Volgend blad    Laatste blad

Homepage | E-mail